Er du en sund kvinde mellem 43 og 50 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 43 og 50 år, så har du desværre næsten med sikkerhed ingen sunde æg tilbage. Der er dog stadig en god chance for at få et barn ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd.

På AVA-Peter forstår vi, at det at vælge ægdonation ikke altid er en let beslutning eller skridt at tage. Der er mange årsager til at kvinder har brug for ægdonation og forskellige rejser, de har været på før de når os, men underordnet hvad grunden er eller hvor svær turen har været, så ved vi her på AVA-Peter at vi kan støtte dig og hjælpe dig med at blive gravid og få et sundt barn.

Den eneste grund til at vi ikke kan hjælpe med dette via ægdonation er hvis kvinden ikke har nogen livmoder eller hvis der er alvorlige generelle medicinske grunde til at en kvinde ikke bør blive gravid og så bliver ægdonation umuligt. Uanset hvad dine bekymringer og tanker er, så må du ikke glemme dit ønske om at blive mor.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, således at vi kan rådgive dig personligt om dine chancer for at føde efter ægdonation.

Anmod om opringning

1

Sæddonorer

På AVA-Peter er vi stolte af at kunne tilbyde dig en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil du modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis du dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at du kan vælge din egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe dig med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

Kombineret IVF med egne æg + IVF med donoræg

 • Adskellige mislykkede IVF behandlinger bag dig?
 • Lav AMH = Reduceret ægreserve?
 • Er du over 43?
 • Usikker på om ægdonation er det næste skridt I ønsker at tage?
 • Spekulerer på om IVF med egne æg stadig kan lade sig gøre?
 • Vil du og din partner gerne have mulighed for at forsøge med begge dele?

Vil du og din partner gerne have mulighed for at forsøge med begge dele?

Det vil også være muligt for jer at gennemgå en kombineret behandling med IVF med egne æg sideløbende med IVF med donoræg. Denne kombinerede behandling betyder, at I får mulighed for at forsøge at udvikle egne æg og befrugtning af disse æg, men også på samme tid at have sikkerhed i at vide, at hvis det ikke lykkedes, vil der også være befrugtede donoræg og disse kan oplægges i livmoderen.

Hvis dette er en mulighed, som I gerne til forsøge, kontakt os da venligst med henblik på at arranger en gratis uforpligtende samtale med en af vores læger.

Anmod om opringning

3

IVF med donoræg og donorsæd

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor (vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig behandling med æg fra din partner – dette i henhold til nuværende russisk lovgivning), en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis du gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning

Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

IVF med donoræg og donorsæd: MULIGHEDER

Antal æg I ønsker at få

Antal informationer om donor I ønsker at få

I ønsker kun at få 1 barn:

I ønsker at få en bror eller søster fra samme donor ude i fremtiden:

I er tilfredse med blot at modtage basisinformationer om jeres donor

I søger efter flere dybdegående informationer om jeres donor

Gå efter:

 

Frisk embryo adoption

Gå efter:

 

En-til-en Simpel Ægdonation

Gå efter:

 

En-til-en Simpel Ægdonation

Gå efter:

 

Frisk embryo- adoption

Gå efter:

 

Personlig Æg- donation

Tilgængelige muligheder:
2 Top-Kvalitet-Embryoner fra professional æg og sæddonorer.

Den mest effektive og billigste mulighed I kan få

Tilgængelige muligheder:

Alle donors friske æg og embryoner og mulighed for at få nedfrosset ekstra embryoner fra den same donor til senere brug

Tilgængelig info:

Alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve

Tilgængelig info:

Personlighed, social baggrund og uddannelseshistorik, familiehistorie og personlige billeder af donor op til 10-års-alderen.

I overvejer selv at ville vælge kønnet på jeres kommende barn

 

Gå efter:

Simpel Ægdonation

eller

Personlig Ægdonation

Anmod venligst om en telefonkonsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

4

Mulighed for at kunne vælge kønnet for jeres kommende barn

Hvis du og din partner overvejer at kunne vælge kønnet for jeres kommende barn>>>, har I mulighed for dette ved hjælp af begge vores individuelle ægdonationsprogrammer: Simpel ægdonationsprogram og Personligt ægdonationsprogram

PGS med henblik på kønsbestemmelse giver mulighed for at skabe en graviditet med et foster af det foretrukne køn. PSG giver også mulighed for testning af alle 23 kromosompar på dine embryoner for

 • at reducere risikoen for kromosom-abnormaliteter hos fosteret.
 • at øge chancen for at blive gravid
 • at øge chancen for at føde et sundt barn

Hvis I gerne vil vide mere om kønstestning af dine embryoner eller hvordan man kan undgå kromosom-abnormaliteter i dine embryoner og skabe en graviditet med et sundt barn læs venligst mere her.

5

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning
Pay one — get two embryo transfers!

Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes
  We guarantee you a baby this spring!