Er du en sund kvinde mellem 40 og 42 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 40 og 42 år, er der en god chance for, at 20-25% af dine æg stadig er normale og i stand til at blive til et sundt barn. Hvis du gerne vil have egne børn, kan det blive for risikabelt at vente længere i forhold til æg-aldrings-processen!

Æg-aldrings-processen starter efter de 30 og resulterer i kromosomfejl i flere og flere æg, som gør dem ude af stand til at blive til en sund, blivende graviditet og et sundt barn.

Denne proces er en god grund til, at I ikke venter længere og stiler imod at få jeres eget barn med dine egne æg før alle dine æg desværre bliver abnorme efter de 42 [D. Wells, 2013]. ]. Heldigvis er der en metode, når du stadig er under 43 år [to abstract 2 on this page] til at frasortere de abnorme æg og embryoner og skabe en graviditet med et sundt barn. Interesseret? Læs mere!

For at skabe jeres graviditet og få jeres familie, har I brug for donorsæd

Sæddonorer

På AVA-Peter er vi stolte af at kunne tilbyde jer en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil I modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis I dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at I kan vælge jeres egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe jer med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis I er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme jeres personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

Behandlingsmuligheder

1

Hvis din ægreserve er normal eller ubetydelig nedsat anbefaler vi dig bestemt at prøve med dine egne æg: IVF med dine egne æg og donorsæd + genetisk testning af dine embryoer før ægoplægning.

IVF (in vitro fertilisation) er en procedure, hvor man befrugter æggene udenfor kroppen (i et reagensglas) og lægger dine befrugtede æg op I din livmoder på det rette sted og tidspunkt. IVF giver ikke kun mulighed for at ægget bliver befrugtet med en sædcelle og et udviklet æg bliver oplagt på det rigtige tidspunkt det rette sted, men giver også adgang til embryoner på et stadie før tilbagelægning. Dette giver dig en unik mulighed for at få dine embryoner genetisk testet [PSG], så kun de 20-25% af dine embryoner, som er normale, kan blive oplagt i din livmoder og ikke de forkerte. Genetisk testning af dine embryoner før ægoplægning i livmoderen øger effektiviteten af din ægoplægning og du bliver hurtigere gravid.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan dine æg kan stimuleres og udtages såvel som hvordan et embryon kan tjekkes genetisk og derefter tilbagelagt i din livmoder, så læs venligst mere her:

Hvis I er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring IVF med egne æg og donorsæd og genetisk testning af dine embryoner og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

Kombineret IVF med egne æg + IVF med donoræg

  • Adskellige mislykkede IVF behandlinger bag dig?
  • Lav AMH = Reduceret ægreserve?
  • Er du over 40?
  • Usikker på om ægdonation er det næste skridt I ønsker at tage?
  • Spekulerer på om IVF med egne æg stadig kan lade sig gøre?

Vil I gerne have muligheden for at forsøge med begge dele?

Det vil også være muligt for jer at gennemgå en kombineret behandling med IVF med egne æg sideløbende med IVF med donoræg. Denne kombinerede behandling betyder, at du får mulighed for at forsøge at udvikle egne æg og befrugtning af disse æg, men også på samme tid at have sikkerhed i at vide, at hvis det ikke lykkedes, vil der også være befrugtede donoræg og disse kan oplægges i livmoderen.

Hvis dette er en mulighed, som I gerne til forsøge, kontakt os da venligst med henblik på at arranger en gratis uforpligtende samtale med en af vores læger.

Anmod om opringning

3

IVF med donoræg og donorsæd

Hvis I allerede har forsøgt IVF med egne æg uden success eller hvis din ægreserve er lav, så vil IVF med donoræg og donorsæd være en meget effektiv løsning og det kan foretages som en kombination med IVF med egne æg eller som en separate behandling.

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor, en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis I gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning

Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

IVF med donoræg og donorsæd: MULIGHEDER

Antal æg I ønsker at få

Antal informationer om donor I ønsker at få

I ønsker kun at få 1 barn:

I ønsker at få en bror eller søster fra samme donor ude i fremtiden:

I er tilfredse med blot at modtage basisinformationer om jeres donor

I søger efter flere dybdegående informationer om jeres donor

Gå efter:

 

Frisk embryo adoption

Gå efter:

 

En-til-en Simpel Ægdonation

Gå efter:

 

En-til-en Simpel Ægdonation

Gå efter:

 

Frisk embryo- adoption

Gå efter:

 

Personlig Æg- donation

Tilgængelige muligheder:
2 Top-Kvalitet-Embryoner fra professional æg og sæddonorer.

Den mest effektive og billigste mulighed I kan få

Tilgængelige muligheder:

Alle donors friske æg og embryoner og mulighed for at få nedfrosset ekstra embryoner fra den same donor til senere brug

Tilgængelig info:

Alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve

Tilgængelig info:

Personlighed, social baggrund og uddannelseshistorik, familiehistorie og personlige billeder af donor op til 10-års-alderen.

I overvejer selv at ville vælge kønnet på jeres kommende barn

 

Gå efter:

Simpel Ægdonation

eller

Personlig Ægdonation

Anmod venligst om en telefonkonsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

4

Hvis I overvejer at kunne vælge kønnet for jeres kommende barn, har I mulighed for dette ved enten IVF med dine egne æg og donorsæd eller IVF med donoræg og donorsæd (Simpel og Personlig ægdonation programmer)

PGS med henblik på kønsbestemmelse giver mulighed for at skabe en graviditet med et foster af det foretrukne køn. PSG giver også mulighed for testning af alle 23 kromosompar på dine embryoner for

  • at reducere risikoen for kromosom-abnormaliteter hos fosteret.
  • at øge chancen for at blive gravid
  • at øge chancen for at føde et sundt barn

Hvis I gerne vil vide mere om kønstestning af dine embryoner eller hvordan man kan undgå kromosom-abnormaliteter i dine embryoner og skabe en graviditet med et sundt barn læs venligst mere her.

Hvis I er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring kønsselektion og genetisk testning af jeres embryoner og hvordan vi kan imødekomme jeres personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

5

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning

Kvinder, som er gået i for tidlig overgangsalder har desværre ikke nogen æg tilbage uanset deres alder. Heldigvis er det stadig muligt for dem at blive mor ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd

Pay one — get two embryo transfers!

Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes