Sund kvinde mellem 35-39

Er du en sund kvinde mellem 35 og 39 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er 35-39 år, så vær forberedt på nyheden om, at mere end halvdelen af de æg, som du udvikler allerede nu ikke er sunde (=abnorme) i henhold til æg-aldrings-processen.

Æg-aldrings-processen starter efter de 30 og resulterer i kromosomfejl i flere og flere æg, som gør dem ude af stand til at blive til en sund, blivende graviditet og et sundt barn


Hos kvinder

  • 20-25% af æggene er allerede abnorme i 30-års-alderen
  • 40-45% af æggene er abnorme ved 35-års-alderen
  • 70-75% abnorme æg i 40-års-alderen

Vi anbefaler, at du ikke venter længere og stiler imod at få dit eget barn med dine egne æg før størstedelen af æggene bliver abnorme efter de 40 og næsten alle æg efter 42 [D. Wells, 2013]. Heldigvis er der en genetisk metode til at frasortere de abnorme æg og embryoner og skabe en graviditet med et sundt barn. Interesseret? Læs mere!

Hvis du har bestemt dig for, at du ikke vil vente længere og i stedet selv opleve det vidunderlige moderskab kan vi hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Vi tror på, at dit eget barn med dine egne æg er den største gave en kvinde nogensinde får i livet. Så vi vil hellere anbefale dig ikke at vente længere og fortsætte med dine egne æg og donorsæd nu i stedet for senere at skulle bruge donoræg!

Sæddonorer

På AVA-Peter er vi stolte af at kunne tilbyde dig en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil du modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis du dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at du kan vælge din egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe dig med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

Hvillken behandlingsmulighed er relevant for dig, hvis du er en sund kvinde mellem 36 og 39 år?

Behandlingsmuligheder

1

Hvis dine æggeledere er åbne og ægreserven er god, anbefaler vi dig at overveje Insemination med donor sæd.

Artificial intra-uterine insemination (IUI) ere n procedure, hvor man lægger sædceller op i uterinkaviteten.Før sæden bliver oplagt, er den omhyggelig klargjort: vasket, centrifugeret og de bedste og hurtigste sædceller er fundet. Selv om insemination er simpel, er det stadig en meget effektiv form for assisteret reproduktionsteknik (ART)

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omkring insemination med donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

Hvis dine æggeledere er lukkede eller 3-4 inseminationer med donorsæd ikke har resulteret i graviditet, anbefaler vi dig at overveje IVF med dine egne æg og donorsæd + genetisk testning af dine embryoer før ægoplægning

IVF (in vitro fertilisation) er en procedure, hvor man befrugter æggene udenfor kroppen (i et reagensglas) og lægger dine befrugtede æg op I din livmoder på det rette sted og tidspunkt. IVF giver ikke kun mulighed for at ægget bliver befrugtet med en sædcelle og et udviklet æg bliver oplagt på det rigtige tidspunkt det rette sted, men giver også adgang til embryoner på et stadie før tilbagelægning. Dette giver dig en unik mulighed for at få dine embryoner genetisk testet, så kun de 45-55% af dine embryoner, som er normale, kan blive oplagt i din livmoder og ikke de forkerte. Genetisk testning af dine embryoner før ægoplægning i livmoderen øger effektiviteten af din ægoplægning og du bliver hurtigere gravid.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan dine æg kan stimuleres og udtages såvel som hvordan et embryon kan tjekkes genetisk og derefter tilbagelagt i din livmoder, så læs venligst mere her:

Hvis du er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring IVF med donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

3

Hvis du overvejer at kunne vælge kønnet for dit kommende barn, bør du overveje IVF med dine egne æg og donorsæd + PGS med henblik på bestemmelse af køn

PGS med henblik på kønsbestemmelse giver mulighed for at skabe en graviditet med et foster af det foretrukne køn. PSG giver også mulighed for testning af alle 23 kromosompar på dine embryoner for

  • at reducere risikoen for kromosom-abnormaliteter hos fosteret
  • at øge chancen for at blive gravid
  • at øge chancen for at føde et sundt barn

Hvis du gerne vil vide mere om kønstestning af dine embryoner eller hvordan man kan undgå kromosom-abnormaliteter i dine embryoner og skabe en graviditet med et sundt barn læs venligst mere her

Hvis du er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring kønsselektion og genetisk testning af dine embryoner og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

4

Hvis du har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig om dine muligheder og hjælpe dig med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme dine fysiske behov og personlige værdier.

For eksempel så bliver kvinder med endometriose anbefalet IVF frem for IUI, hvis de er 35 eller derover.

Kvinder, som er gået i for tidlig overgangsalder har desværre ikke nogen æg tilbage uanset deres alder. Heldigvis er det stadig muligt for dem at blive mor ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd

Anmod om opringning

Interesseret i fertilitetsbehandling på AVA-Peter?

Vi vil med glæde ringe dig op, når det passer dig
Request a call En telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende
E-mail us your questions! We are happy to answer them within 24 hours! Ask us a question
Pay one — get two embryo transfers!

Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes
    We guarantee you a baby this spring!