Hvordan bliver embryonerne matchet?

Udvælgelsen af dine embryoner er baseret på dine egne fysiske karakteristika som øjenfarve, hårfarve og blodtype. Æg- og sæddonorer som er tilgængelige i vores embryoadoptionsprogram har givet klinikken detaljerede medicinske og sociale informationer om dem selvinklusiv billeder.

Til potentielle modtagere af donoræg, har donorerne videregivet alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve.

  • *NYHED udvidet profil på din ægdonor med billeder og familiehistorie GRATIS

Hvis du dog foretrækker selv at udvælge din donor fra vores udvidede database og få mere dybdegående information om deres personlighed, sociale baggrund og uddannelsesmæssige historie, så er vores Personlige ægdonationsprogram med brug af donorsæd muligvis et bedre valg for at imødekomme dine menneskelige værdier og personlige behov.  Ved at benytte vores Personlige program  vil du have mulighed for at få ægdonors familiehistorie og personlige billeder af donor op til 10-års alderen. Nogle kvinder foretrækker at bruge sæd fra europæiske sædbanker og hvis det er aktuelt, vil vi med glæde hjælpe dig med transporten af sæden.

Er du interesseret i at fortælle os om dine behov, så du kan modtage vores professionelle anbefalinger om det bedste donorvalg?


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes