September 2016 AVA-Peter turned 20 years old! Happy Birthday, Dear Clinic!

Vælg din ægdonor

De fleste kvinder, som har brug for donerede æg for at blive gravid, har oplevet    problemer med at selv at finde en passende ægdonor. Ikke alle har en søster eller en bekendt, som har mulighed for og er villig til at gennemgå processen omkring ægdonation for deres skyld. At søge efter en ægdonor på Internettet er ikke altid sikkert og succesfuld. Vi matcher dig gerne med en ægdonor i henhold til dine ønsker. Alternativt kan vi tilbyde dig en unik mulighed for selv at vælge din ægdonor fra en detaljeret database med ægdonorer.

AVA-Peter’s ægdonorbank og detaljerede ægdonor-database fra IDEAS

For at komme manglen på donoræg til livs, oprettede AVA-Peter i 1999 en ægdonorbank med sunde og attraktive kvinder. Alle vores donorer er fertile med minimum et barn selv. De har gennemgået en omfattende udredning og diverse test og er parate til at donere, hvis de bliver valgt. På grund af disse kvinder har AVA-Peter ingen ventetid på ægdonation.

Siden 1999 har AVA-Peter været i stand til at matche patienter med en ægdonor, som opfylder deres egne individuelle krav. Vores procedure omkring selve det at matche er yderst personligt og vi fortsætter ikke med mindre du er tilfreds og glad for den donor, som vi har tilbudt dig. Det er op til dig at fortælle os, hvilke karakteristika der er vigtigst for dig i forbindelse med valg af donor. Vi respekterer dine ønsker. Find flere oplysninger om denne procedure.

Igennem årerne har vi løbende modtaget forespørgsler fra kvinder fra hele verden, som drømte om muligheden for selv at vælge deres ægdonor på baggrund af detaljerede oplysninger inklusiv fotos.

I 2013 har vi, sammen med IDEAS (International Donor Egg Agency St. Petersburg), introduceret et nyt tilbud, som giver vores patienter mulighed for at vælge deres ægdonor fra en detaljeret Ægdonor-database Den indeholder mere end 120 detaljer om hver donor inklusiv fotos op til 10-års alderen. Ægdonation er anonymt i Rusland, hvilket er grunden til at der ikke må vises voksen-fotos. Vi har dog adgang til alle voksen-fotografierne og har mulighed for at kigge på dem i henhold til at kunne vejlede dig, hvis du gerne vil diskutere dine donormuligheder med os. Læs mere

æg-donorer gav deres æg til denne babyNår du er berettiget til at vælge din egen  ægdonor, har du mere end 50 muligheder at vælge ud fra. Alle donorer i denne IDEAS database har for nylig fået foretaget test og er klar til at starte med hormonstimulation, når det passer dig. Kun donorer med positive donationsresultater og med opbakning fra omgivelserne  får muligheden for at deltage.

Programmet garanterer mindst 10 æg (via en back-up med frosne æg).

Ønsker du selv at vælge din ægdonor eller vil du have os til at matche dig med en ægdonor?

Svaret på dette spørgsmål er ikke så simpelt, som det kunne lyde. Det kommer an på din personlighed, karakter, værdier og ønsker. Skemaet nedenunder kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken tilgang der er bedst for dig. Det viser de psykologiske forskelle på to tilgange til at udvælge din ægdonor.

Der er ikke nogle konkrete fordele eller ulemper ved nogle af tilgangene, for det som en person synes er en fordel, kan være en ulempe for en anden. For eksempel – synes du, at det er en fordel eller en ulempe at have mest mulig information om din donor?

Tab1. Psykologiske forskelle mellem vores to ægdonor-udvælgelsesmetoder.

 

TILDELT DONOR program

SELVVALGT DONOR program

Vi finder en ægdonor, der matcher

Du vælger selv din ægdonor

NYHED! (denne mulighed tilbydes fra januar  2013)

Du stoler på din AVA-Peter læges erfaring og foretrækker at din læge laver et match for dig.

Du mener, at du selv bedst ved hvilken donor, der er den rigtige for dig.

Du har det fint med en passiv tilgang til valget af donor og har ikke noget behov for at have en stor indflydelse på valget.

Du foretrækker at have en aktiv rolle i valget af donor ved at blive personligt involveret i udvælgelsesprocessen.

Du foretrækker ikke selv at blive involveret i processen omkring udvælgelse af donor

 

Du ønsker selv at tage hånd om udvælgelses- og beslutningsprocessen

Du  ønsker at have en minimal mængde information om den donor, som du bliver tilbudt

Du vil gerne have så meget information som  muligt om vores ægdonorer for at kunne tage det rigtige valg

Du ønsker ikke at se fotos af din ægdonor

Du ønsker at se barndomsfotos af din ægdonor for at kunne tage dit valg

Din holdning til din ægdonor er abstrakt eller fjern

Din holdning til din donors udseende og/eller personlighed er af stor betydning

Økonomisk forskel

Da det er meget sjældent at nogen sundhedsforsikring dækker behandling med ægdonation i udlandet, overvejer mange af vores patienter det økonomiske aspekt meget grundigt.

Programmet som giver dig mulighed for selv at vælge din ægdonor fra vores detaljerede ægdonor-database kræver mere input og en større indsats fra vores donorer og fra personalet og derfor er prisen højere. Det inkluderer også yderligere service og garanti

Table 2

 

Program med TILDELT DONOR

Program med SELVVALGT DONOR

 

Vi finder en ægdonor til dig

 

Du vælger selv din ægdonor

NEW!
(this option is offered from January 2013)

Friske æg,
en-til-en donation

7700

11500

Yderligere service og garanti er inkluderet

Frosne æg,
en-til-en donation

5520

 

9200

Yderligere service og garanti er inkluderet

 

Hvis du ønsker at det er din AVA-Peter læge

Der finder en ægdonor til dig under hensyntagen til dine ønsker, udfyld da venligst denne formular.

Hvis du foretrækker at komme til St. Petersborg for den indledende konsultation, vil du modtage din individuelle ægdonor forslag og din medicinske behandlingsplan enten ved konsultationen eller indenfor 2 uger efter.

Hvis du kun ønsker at komme til St. Petersborg én gang til ægoplægningen (dvs. uden den indledende konsultation i St. Petersborg, men lokalt) via vores Samarbejdsprogram, oplys os da venligst følgende:

  • din lokale læges* kontaktoplysninger  (navn, e-mail, telefonnummer)
  • dine fotos (af dit ansigt forfra og i profil, både nu og fra da du var i 20’erne)
  • den ønskede tidsramme for dit besøg på vores klinik mhp ægoplægningen.

Indenfor 2 uger efter  at du har givet os disse oplysninger, vil du fra din AVA-Peter læge modtage dit individuelle ægdonor-forslag og din medicinske behandlingsplan.

Læs mere om hvordan vi finder en donor til dig >>>


*Hvis du ikke har en lokal læge, der kan hjælpe dig igennem behandlingsforløbet hos os, beder vi dig venligst om at komme til St. Petersborg til den indledende konsultation, hvor vi vil diskutere din medicinske baggrund og anbefalinger, dine tidsmæsige ønsker og donorprioriteter, udføre nødvendige blodprøver og andre tests, skabe din individuelle behandlingsplan og give dig adgang til IDEAS ægdonordatabase (hvis du ønsker selv at vælge din donor) eller foreslår dig en ægdonor (hvis du gerne vil have din AVA-Peter læge til at vælge en donor for dig).

Hvis du gerne selv vil udvælge dine æg fra den store detaljerede IDEAS database, som indeholder mere end 120 detaljer om hver ægdonor med foto af dem fra før de var 10 år (for at bibeholde anonymiteten kan man ikke vise voksenbilleder), udfyld venligst denne formular.

Din personlige koordinator vil emaile dig din personlige adgangskode, som giver dig 2 dages gratis adgang til IDEAS test databasen. Denne test database indeholder ikke mere end 20 ægdonorprofiler. Det giver dig mulighed for at få en idé om hvordan oplysningerne er præsenteret og hjælper dig med at beslutte om du vil benytte vores komplette database til at vælge dine egne æg.

Hvis du ønsker selv at udvælge din ægdonor og vil foretrække at komme til St. Petersborg mhp den indledende konsultation, vil du fra din AVA-Peter læge modtage din personlige adgangskode til 7 dages gratis adgang til den fulde IDEAS database sammen med din medicinske behandlingsplan ved konsultationen.

Hvis du ønsker selv at udvælge din ægdonor og foretrækker kun at komme til St. Petersborg én gang (uden den første konsultation) under vores Samarbejdsprogram, oplys os venligst følgende:

  • din lokale læges* kontaktoplysninger  (navn, e-mail, telefonnummer)
  • dine fotos (af dit ansigt forfra og i profil, både nu og fra da du var i 20’erne)
  • den ønskede tidsramme for dit besøg på vores klinik mhp ægoplægningen.

Indenfor 2 uger efter modtagelsen af disse oplysninger vil du fra din AVA-Peter læge modtage  din personlige adgangskode til 7 dages gratis adgang til den fulde IDEAS database og din medicinske behandlingsplan.

Du vil minimum kunne vælge imellem 50 forskellige donorer. Alle donorer i denne IDEAS database er testet fornylig og er klar til at starte hormonbehandling, når det passer dig.

Programmet giver garanti for mindst 10 æg (via back-up med frosne æg).

Hvis du ønsker selv at vælge din ægdonor og behøver professionel hjælp under udvælgelsesprocessen, vil din AVA-Peter læge forklare dig den medicinske- og den donationsmæssige histore om den donor eller de donorer, som du har valgt og lægen vil også besvare dine spørgsmål og på den måde guide dig igennem processen. Vi har adgang til alle voksenbillederne og har mulighed for at kigge på dem for at kunne råde dig, hvis du gerne vil diskutere dine donormuligheder med os.

Læs mere om at vælge din egen ægdonor >>>


*Hvis du ikke har en lokal læge, der kan hjælpe dig igennem behandlingsforløbet hos os, beder vi dig venligst om at komme til St. Petersborg til den indledende konsultation, hvor vi vil diskutere din medicinske baggrund og anbefalinger, dine tidsmæsige ønsker og donorprioriteter, udføre nødvendige blodprøver og andre tests, skabe din individuelle behandlingsplan og give dig adgang til IDEAS ægdonordatabase (hvis du ønsker selv at vælge din donor) eller foreslår dig en ægdonor (hvis du gerne vil have din AVA-Peter læge til at vælge en donor for dig).

Interesseret i ægdonation på AVA - Peter?

Udfyld venligt vores sporgeskema.Denne vil blive gennemgået af en af vores erfarne læger, som herefter vil tage kontakt til dig på den foretrukne måde.

Hvis du har spørgsmål, er en engelsktalende receptionist tilgængelig på telefon 007 812 600 7812 mellem kl. 07.00 og 14.00 ET. Du kan også henvende dig pr. mail på info@clinic.avapeter.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Dit AVA - Peter team

Related pages in other lnguages: English Egg donation Deutsch Eizellspende Netherlands Eiceldonatie

Interesseret i fertilitetsbehandling i St. Petersborg?

Vi vil med glæde ringe dig op, når det passer dig
Request a call En telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende
E-mail us your questions! We are happy to answer them within 24 hours! Ask us a question

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes