September 2016 AVA-Peter turned 20 years old! Happy Birthday, Dear Clinic!

10-ægs-garanti

Balancen mellem antal æg og kvalitet

På AVA-Peter går vi meget op i vigtigheden af at give en god embryologisk start for hver patient med hensyn til kvalitet og antallet af æg. For at sikre en sådan høj kvalitet og antal udfører vi en meget præcis og kritisk screening af potentielle ægdonorer. De donorer, som vi udvælger, er altid kvinder under 30 år, som selv har et eller flere sunde barn/børn, en ideel medicinsk baggrund og perfekt ægreserve og laboratorieresultater. På grund af vores grundige og dybtgående screening af donorerne kan vi altid sikre, at der mindst bliver produceret 10 æg fra hver donor og dermed mindst 10 æg til befrugtning for hver modtager af donoræg i en-til-en donationsprogrammer (personligt eller simpel).

Vi sikrer, at der mindst er 10 æg til befrugtning for hver modtager i individuelle donationsprogrammer. Jo flere æg der er til befrugtning, des større udvalg er der ved udvælgelsen af det bedste æg til oplægning – vi overvåger altid vores embryoner indtil dag 5 for at kunne vælge det/de bedste.

Men det er vigtigt at have en god balance mellem antallet og kvaliteten af æggene. Feks, høj stimulationsdosis påvirker ægkvaliteten og det er derfor vi kun bruger en mild stimulationsprotokol til vores donorer for at kunne udhente tilstrækkelig mange æg af høj kvalitet. Normalt udhenter vi 15-17 æg fra en ægdonor.

Da vi kun benytter potentielle donorer under 30 år med god ægreserve og med egne børn / eget barn i ægdonationsprogrammet, er det altid muligt at udhente et pænt antal æg selv efter en yderst moderat stimulationsdosis og denne lave dosis giver os mulighed for at bevare den naturlige ægkvalitet.

Alle de udhentede æg fra en donor bliver brugt til kun en modtager i vores en-til-en ægdonationsprogram (Personligt eller Simpel) – der er normalt mere end 10 æg til hver modtager.

Men hvad sker der hvis en donor, imod alle odds, ikke producerer nok æg?

Dette sker i mindre end 5% af alle stimulationscykli og vi har mindst to muligheder i denne situation:

  • Vi kan tilbyde en individual back-up donor med tilsvarende visuelle kvaliteter uden behov for at udskyde din behandling.
  •  Hvis du ikke ønsker at fortsætte med vores back-up donor, så har vi en stor bank med nedfrosne æg, som du har mulighed for at vælge fra.

Skulle du ikke ønske at benytte nogen af ovennævnte muligheder, kan vi matche dig eller du kan vælge en ny donor og et nyt tidspunkt uden ekstra omkostninger.

Ingen af de ovennævnte muligheder kræver nogen former for ekstra betaling!

Interesseret i ægdonation på AVA-Peter?

Vi vil med glæde ringe dig op, når det passer dig
Request a call En telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende
E-mail us your questions! We are happy to answer them within 24 hours! Ask us a question

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes