September 2016 AVA-Peter turned 20 years old! Happy Birthday, Dear Clinic!

Ægdonation

På AVA Peter ved vi, at beslutningen om ægdonation ikke altid er let  – det kan være et stort skridt at tage. Der er mange forskellige grunde til, at kvinder har brug for ægdonation og vejene dertil kan være meget forskellige, inden kvinderne ender hos os, men ligegyldig hvad grunden er og hvor forskellige vejene var, så ved vi på AVA Peter, at vi kan støtte dig og hjælpe dig til at få en god graviditet og et sundt barn.

Den eneste grund til at vi ikke skulle kunne opnå dette ved ægdonation er, hvis kvinden ikke har sin livmoder eller hvis der er flere medicinske årsager til at kvinden ikke bør blive gravid og ægdonation derfor bliver umuligt. Ligegyldig hvad din tvivl eller bekymringer handler om, må du ikke glemme dit ønske om at blive mor.

Bestil venligst en telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig personligt om dine chancer for føde et barn efter ægdonation. 

Bestil en opringning

På AVA Peter er vi stolte af, at vi modsat mange andre klinikker kan tilbyde vores patienter muligheden for at blive mor uden at skulle vente i flere måneder/år på en donor eller at skulle acceptere donoræg, som ikke er det bedst mulige match eller ikke den bedste kvalitet.

Helt fra starten af din ægdonationsproces er det meget vigtigt for os, at du forstår din mediciniske baggrund og du har det godt med at benytte donoræg. Vores patienter spiller en aktiv rolle i udvælgelsen af donor med vores fulde støtte og rådgivning.

Via vores udvidede donordatabase, den eneste I Europa, er vi i stand til succesfuldt at tilbyde vores patienter ikke bare den bedst mulige chance for succes, men også et personligt valg.

Vi benytter donoræg af høj kvalitet fra vores unge, sunde ægdonorer, anbefaler dig yderst effektiv hormonstøtte og vores kommunikationsniveau er meget højt for at undgå komplikationer i stedet for at skulle behandle disse.

Vores ultimative mål er et sundt og rask barn i dine arme hurtigst muligt!

Interesseret i ægdonation på AVA-Peter?

Vi vil med glæde ringe dig op, når det passer dig
Request a call En telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende
E-mail us your questions! We are happy to answer them within 24 hours! Ask us a question

A blog by Tone Bråten family counsellor

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes